آموزش آشپزی

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

 در ویدیو بالا طرز تهیه باقالی پلو با گوشت یکی از غذاهای بسیار لذیذ است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۴۱۰ گرم
پروتئین  ۱۲۰ گرم
کربوهیدرات ۵۰ گرم
چربی ۵۵ گرم
چربی های اشباع شده ۶۰ گرم
قند ۱۲ گرم

مواد لازم برای طرز تهیه باقالی پلو با گوشت

برنج2 تا 3 پیمانه
گوشت گوسفندی300 تا 400 گرم
باقالی تازه به مقدار لازم
شوید50 تا 100 گرم
ماست1 تا 2 قاشق غذاخوری
سیر4 تا 5 حبه
پیاز عسلی 1 تا 2 عدد
زعفران ایرانی یک دوم پیمانه

در ابتدا برنج را به آب جوش اضافه کرده و نمک را اضافه می کنیم.

سپس گوشت را داخل قابلمه می ریزیم و فلفل قرمز یا سیاه اضافه می کنیم و زردچوبه اضافه می کنیم.

روغن را بلافاصله اضافه می نماییم و پیاز عسلی را اضافه می کنیم باقالی را در ظرف دیگری در آب جوش قرار می دهیم و نمک را اضافه می کنیم.

در این  مرحله بعد از اینکه برنج آماده شد آن را آبکش نموده و باقالی را اضافه می نماییم و شوید را نیز اضافه می کنیم.

برای درست کردن ته چین کف پلوپز مقداری از باقالی پلو را با ماست مخلوط نموده و زعفران را اضافه می نماییم.

بعد از اینکه مخلوط ته چین را کف پلوپز گذاشتیم برنج را اضافه می کنیم و گوشت را اضافه می کنیم.

سپس مجدداً برنج را اضافه می نماییم و در آخر دارچین را اضافه می نماییم.

۱

۲

۳

۴

۵

۶

۷

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *