طرز تهیه بلدرچین
در ویدیو بالا طرز تهیه بلدرچین که گوشت بلدرچین بسیار لذیذ و نسبت به سایر پرندگان دارای پروتئین بالاتر و اسیدآمینه های کمیاب می باشد را مشاهده میکنید…
مواد لازم برای طرز تهیه بلدرچین
بلدرچین | 5 تا 6 عدد |
سیر | 5 تا 6 حبه |
زعفران ایرانی دم کرده | 1/2 پیمانه |
زنجبیل | 20 تا 30 گرم |
سُس خردل | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
سویا سُس | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 1 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
لیمو | 1 عدد |
نمک ، فلفل و ادویه جات... | به مقدار لازم |
در ابتدا سس خردل را با نمک و فلفل و زعفران ، پیاز ، سیر و زنجبیل با کمی آبلمیو هم میزنیم.
و بعد بلدرچین ها را در مایع به دست آمده کاملاً ورز می دهیم.
سویا سس را هم اضافه می کنیم.
همچنین در مرحله آخر نیز کمی روغن (حدوداً ۳ تا ۴ قطره ) اضافه نموده و برای مدت ۱ تا ۲ ساعت آنها را در یخچال قرار می دهیم و سپس کباب می کنیم.