آموزش آشپزی

طرز تهیه بلدرچین

طرز تهیه بلدرچین

طرز تهیه بلدرچین

 در ویدیو بالا طرز تهیه بلدرچین که گوشت بلدرچین بسیار لذیذ و نسبت به سایر پرندگان دارای پروتئین بالاتر و اسیدآمینه های کمیاب می باشد  را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۱۷۰ گرم
پروتئین  ۷۰ گرم
کربوهیدرات ۰ گرم
چربی ۱۰ گرم
چربی های اشباع شده ۱ گرم
قند ۱۱ گرم

مواد لازم برای طرز تهیه بلدرچین

بلدرچین 5 تا 6 عدد
سیر5 تا 6 حبه
زعفران ایرانی دم کرده 1/2 پیمانه
زنجبیل 20 تا 30 گرم
سُس خردل 1 تا 2 قاشق غذاخوری
سویا سُس 1 تا 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
لیمو1 عدد
نمک ، فلفل و ادویه جات... به مقدار لازم

در ابتدا سس خردل را با نمک و فلفل و زعفران ، پیاز ، سیر و زنجبیل با کمی آبلمیو هم میزنیم.

و بعد بلدرچین ها را در مایع به دست آمده کاملاً ورز می دهیم.

سویا سس را هم اضافه می کنیم.

همچنین در مرحله آخر نیز کمی روغن (حدوداً ۳ تا ۴ قطره ) اضافه نموده و برای مدت ۱ تا ۲ ساعت آنها را در یخچال قرار می دهیم و سپس کباب می کنیم.

۱

۲

۳

۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *