آموزش آشپزی

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

 در ویدیو بالا طرز تهیه بورک گوشت و قارچ یکی از غذاهای بسیار لذیذ است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۲۱۵ گرم
پروتئین  ۱۰۵ گرم
کربوهیدرات ۳۲ گرم
چربی ۱۵ گرم
چربی های اشباع شده ۱۰ گرم
قند ۳ گرم

مواد لازم برای طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

خمیر یوفکا 1 بسته
زرده تخم مرغ 4 تا 5 عدد
شیر یک دوم پیمانه
کنجد و سیاه دانه به میزان لازم
کره50 تا 100 گرم
گوشت چرخ کرده 200 تا 300 گرم
فلفل دلمه رنگی 2 تا 3 عدد
قارچ100 تا 150 گرم
پیاز عسلی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 50 تا 100 گرم
سیر4 تا 5 عدد
سویا سُس 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

در ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل قابلمه می ریزیم و کمی روغن اضافه می نماییم.

 همچنین فلفل سیاه ، زردچوبه و نمک را اضافه می نماییم.

و بعد از کمی تفت دادن سویا سُس را اضافه می نماییم.

و بعد از آن قارچ ، پیاز عسلی اضافه می کنیم.

دوباره بعد از کمی تفت دادن سیر را اضافه می کنیم.

سپس فلف دلمه را اضافه نموده و مجدداً تفت می دهیم.

بعد از اینکه مواد آماده شد آن را داخل خمیر یوفکا ریخته و به صورت لوله ای در می آوریم و در ماهیتابه سرخ می کنیم.

۱

۲

۳

۴

۵

۶

۷

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *