آموزش آشپزی

طرز تهیه ته چین بادمجان

طرز تهیه ته چین بادمجان

طرز تهیه ته چین بادمجان

 در ویدیو بالا طرز تهیه ته چین بادمجان که یکی از از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ما ایرونی هاست را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۳۶۰ گرم
پروتئین  ۵۲گرم
کربوهیدرات ۱۳گرم
چربی ۱۵گرم
چربی های اشباع شده ۷گرم
قند ۱۱گرم

مواد لازم برای طرز تهیه ته چین بادمجان

برنج ایرانی 3 تا 4 پیمانه
زرشک2 تا 3 قاشق غذاخوری
زعفران ایرانی دم کرده 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر1 تا 2 قاشق غذاخوری
بادمجان3 تا 4 عدد متوسط
فیله مرغ 300 تا 400 گرم
ماست چکیده 1 تا 2 پیمانه
نمک و فلفل و ادویه جات به مقدار لازم به مقدار لازم

برای تهیه ته چین بادمجان در ابتدای کار فیله مرغ را در ماهیتابه ریخته و سرخ می کنیم.

 بادمجان را هم در ظرف دیگری سرخ می کنیم.

 برنجی که از قبل آبکش کردیم را با ماست مخلوط کرده و ۳ عدد تخم مرغ به آن اضافه می کنیم.

همچنین در مرحله بعد زعفران را اضافه می نماییم و هم می زنیم.

چند تا از بادجان های سرخ شده را کف ماهیتابه گزاشته و مواد ته چین را روی آن ریخته روی آن  را تنظیم می کنیم.

مقداری از فیله های مرغ سرخ شده را روی آن چیده و مجدداً بادمجان گذاشته ، زرشک اضافه کرده و دوباره بادمجان قرار می دهیم سپس می پزیم تا آماده سرو شود .

۱

۲

۳

۴

۵

۷

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *