آموزش آشپزی

طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان

 در ویدیو بالا طرز تهیه حلیم بادمجان یکی از غذاهای بسیار لذیذ است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۳۰۰ گرم
پروتئین  ۱۶۵ گرم
کربوهیدرات ۳۴ گرم
چربی ۳۴ گرم
چربی های اشباع شده ۲۰ گرم
قند ۱۰ گرم

مواد لازم برای طرز تهیه حلیم بادمجان

گوشت گوسفندی300 تا 400 گرم
بادمجان سرخ شده 2 تا 3 عدد
عدس50 تا 100 گرم
کشک زعفرانی یک پیمانه
سیر سرخ شده 1 تا 2 قاشق غذاخوری
سیر4 تا 5 حبه
نعناع داغ یک دوم پیمانه
پیاز سرخ شده 1 تا 2 عدد
زعفران ایرانی یک دوم پیمانه

در ابتدا گوشت را داخل ماهیتابه ریخته و کمی هم میزنیم.

همچنین بلافاصله فلفل و مقداری پیاز اضافه می کنیم.

و بعد از کمی سپس سیر را اضافه نموده همچنین مقداری زردچوبه با مقداری آب اضافه می نماییم .

بادمجان ها را ساطوری کرده و گوشت را ریش ریش می کنیم تا با آنها قاطی کنیم .

بادمجان ها و گوشت را با هم مخلوط کرده با عدس و پیاز عسلی آنها را داخل ماهیتابه گذاشته و کمی تفت می دهیم .

۱

۲

۳

۴

۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *