آموزش آشپزی

طرز تهیه خورشت کاری مرغ

طرز تهیه خورشت کاری مرغ

طرز تهیه خورشت کاری مرغ

 در ویدیو بالا طرز تهیه خورشت کاری مرغ یکی از غذاهایی که بسیار لذیذ است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۱۲۰ گرم
پروتئین  ۳۵ گرم
کربوهیدرات ۱۲ گرم
چربی ۱۹ گرم
چربی های اشباع شده ۱۰ گرم
قند ۵ گرم

مواد لازم برای طرز تهیه خورشت کاری مرغ

فیله مرغ 300 تا 400 گرم
خامه100 گرم
سیب درختی 2 تا 3 عدد
شیریک پیمانه
عصاره آب مرغ یک پیمانه
آرد گندم 1 تا 2 قاشق غذاخوری
زعفران ایرانی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
پیاز عسلی 1 تا 2 عدد متوسط
سیر 3 تا 4 حبه
ادویه کاری 2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه جاتبه مقدار لازم

ابتدا برای درست کردن سُس مقداری پیاز را داخل ماهیتابه می ریزیم ( برای یه تفت کوچک) مقداری روغن اضافه می کنیم.

سیر را پودر میکنیم و به آن اضافه میکنیم.

همچنین آرد را نیز اضافه می کنیم و بعد فیله مرغ را تفت داده و روغن و فلفل و نمک را اضافه می کنیم .

مقداری آب اضافه می نماییم و همچنین سیب را تفت می دهیم و عصاره مرغ را با کمی روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.

زعفران را به سیب زمینی اضافه می کنیم و فیله مرغ را اضافه نموده.

و در مرحله آخر خامه را اضافه می نماییم.

۱

۲

۳

۴

۵

۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *