آموزش آشپزی

طرز تهیه دلمه قارچ

طرز تهیه دلمه قارچ

طرز تهیه دلمه قارچ

 در ویدیو بالا طرز تهیه دلمه قارچ یکی از غذاهای بسیار لذیذ است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۱۱۰ گرم
پروتئین  ۶۴ گرم
کربوهیدرات ۱۲ گرم
چربی ۴ گرم
چربی های اشباع شده ۱ گرم
قند ۳ گرم

مواد لازم برای طرز تهیه دلمه قارچ

گوشت چرخ کرده گوساله 100 تا 150 گرم
قارچتقریباً 20 عدد متوسط
پنیر پیتزا100 تا 150 گرم
فلفل دلمه رنگی 2 تا 3 عدد
پیاز عسلی 1 تا 2 عدد
جعفری ساطوری شده تا 2 قاشق غذاخوری
آویشن1 قاشق خوری
گوجه نگینی 1 تا 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 1 قاشق خوری
سیر4 تا 5 حبه
نمک ، فلفل و ادویه جات به میزان لازم

ابتدا گوشت را با کمی پیاز تفت می دهیم.

سیر را اضافه نموده مجدداً تفت می دهیم .

گوجه های نگینی را اضافه نموده همچنین فلفل دلمه ای و جعفری را اضافه می نماییم.

و دوباره تفت می دهیم دکمه های قارچ را درآورده و داخلش را خالی می کنیم.

از موادی که آماده کردیم داخل قارچ می ریزیم و داخل ماهیتابه قرار داده و حرارت می دهیم .

۱

۲

۳

۴

۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *