آموزش آشپزی

طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

 در ویدیو بالا طرز تهیه ساندویچ بوقلمون یک غذای حاضری که بسیار لذیذ است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۱۲۰ گرم
پروتئین  ۵۰گرم
کربوهیدرات ۱۰ گرم
چربی ۳ گرم
چربی های اشباع شده ۷ گرم
قند ۶گرم

مواد لازم برای طرز تهیه ساندویچ بوقلمون

سینه بوقلمون 300 تا 400 گرم
سس خردل 1 تا 2 قاشق غذاخوری
سیر5 تا 6 حبه
بادمجان2 تا 3 عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
پودر فلفل پاپریکا 1 تا 2 قاشق غذاخوری
ماست و خیار به مقدار لازم
پیاز1 تا 2 عدد متوسط
پنیر چدار و فتا هر کدام 5 ورق
گیشنیز به مقدار لازم
نان جو 2 عدد

در ابتدا گوشت بوقلمون را با مقداری پیاز ورز می دهیم.

کمی سیر هم اضافه می کنیم سپس سس خردل و کمی پاپریکا و نمک و فلفل مجدداً ورز می دهیم .

سپس  روغن زیتون را اضافه می کنیم مایع به دست آمده را نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه داخل یخچال می گزاریم تا مواد کاملاً به خورد بوقلمون برود .

و بعد گوشت ها را سرخ می کنیم و  گشنیز را کمی خورد می کنیم.

 سپس  گوجه های اسلایسی را بین نان قرار داده پنیر فتا روی آن می چینیم و بادمجان های نواری را روی آن می چینیم بعد پنیر چدار را اضافه می کنیم.

بوقلمون را داخل نان قرار داده و روی آن جعفری اضافه میکنیم.

۱

۲

۳

۴

۵

۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *