آموزش آشپزی

طرز تهیه هورای میگو

طرز تهیه هورای میگو

طرز تهیه هورای میگو

 در ویدیو بالا طرز تهیه هورای میگو که بسیار بسیار خوشمزه است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۹۵ گرم
پروتئین  ۵۰گرم
کربوهیدرات ۳ گرم
چربی ۰ گرم
چربی های اشباع شده ۰ گرم
قند ۱گرم

مواد لازم برای طرز تهیه هورای میگو

میگو پلویی 300 تا 400 گرم
برنج ایرانی 3 تا 4 پیمانه
سیر5 تا 6 حبه
زعفران ایرانی دم کرده 1/2 پیمانه
پیاز عسلی1 تا 2 قاشق غذاخوری
زعفران ایرانی یک دوم پیمانه
گیشنیز200 تا 300 گرم
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
نمک ، فلفل و ادویه جات... به مقدار لازم

در ابتدا میگو را با مقداری روغن تفت می دهیم.

حال زردچوبه ، سیر ، نمک و فلفل سیاه و پیاز عسلی را اضافه می نماییم.

سپس رب و مقداری زعفران را اضافه می نماییم و کمی تفت می دهیم.

و بعد کمی آب و  کمی از سبزی را به برنج اضافه می کنیم.

 سپس مجدداً برنج را اضافه می کنیم و مابقی سبزیجات را اضافه می کنیم.

مقداری از برج را کف قابلمه می ریزیم و زعفران را اضافه می کنیم.

سپس میگوی پخته شده را روی برنج اضافه می نماییم و مجدداً برنج و دوباره میگو اضافه می کنیم.

۱

۲

۳

۴

۵

۶

۷

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *