آموزش آشپزی

طرز تهیه پاستا ناپولیتن

طرز تهیه پاستا ناپلوتین

طرز تهیه پاستا ناپولیتن

 در ویدیو بالا طرز تهیه پاستا ناپولیتن یکی از غذاهای ایتالیایی که بسیار لذیذ است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۴۱۰ گرم
پروتئین  ۲۰ گرم
کربوهیدرات ۱۲ گرم
چربی ۵۰ گرم
چربی های اشباع شده ۳۰ گرم
قند ۴۰گرم

مواد لازم برای طرز تهیه پاستا ناپلوتین

پاستا لوله ای یک بسته
پنیر پارمسان نصف قالب
قارچ200 تا 300 گرم
فیله مرغ 200 تا 300 گرم
فلفل دلمه رنگی 1 تا 2 عدد
گوجه گیلاسی 7 تا 8 عدد
لیمو ترش یک عدد
پیاز عسلی 1 تا 2 عدد متوسط
سیر 4 تا 5 حبه
آویشن نکوبیده 1 تا 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی تفت داده شده 1 تا 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو به مقدار لازم
زعفران ایرانی 1 تا 2 قاشق غذاخوری

در ابتدا برای تهیه پاستا ناپلوتین اول از همه پاستا لوله ای را داخل قابلمه می گذاریم.

 زعفران و آبلیمو را اضافه می کنیم.

همچنین  پودر سیر و نمک و روغن هم اضافه می کنیم و بعد  مرغ و قارچ و پیاز و سایر مواد را با هم مخلوط کرده و سرخ می کنیم.

پس از این مدت رب و فلفل دلمه را اضافه نموده و زعفران را نیز اضافه می نماییم.

سیر را قطعه قطعه کرده و داخل ماهیتابه گزاشته و روغن زیتون را اضافه می نماییم.

پاستایی را که از قبل آماده کردیم را هم اضافه می نماییم.

نصف لیمو را اضافه نموده و آویشن و گوجه گیلاسی را اضافه می کنیم.

در آخر پنیر پارسان را اضافه و زعفران ایرانی را هم در آخر اضافه می نماییم.

۱

۲

۳

۴

۵

۶

۷

۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *