آموزش آشپزی

طرز تهیه پستو مانچیگو

طرز تهیه پستو مانچیگو

طرز تهیه پستو مانچیگو

 در ویدیو بالا طرز تهیه پستو مانچیگو یکی از غذاهای بسیار لذیذ و پر انرژی است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۹۰ گرم
پروتئین  ۲۳ گرم
کربوهیدرات ۱۵ گرم
چربی ۵ گرم
چربی های اشباع شده ۳ گرم
قند ۷ گرم

مواد لازم برای طرز تهیه پستو مانچیگو

فلفل دلمه بزرگ 1 عدد
فلفل چیلی 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
کدو1 عدد کامل
پیاز1 عدد
بادمجان1 عدد
سرکه بالزامیک به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک ، فلفل و آویشن و ادویه جات به میزان لازم

ابتداپیاز رو داخل ماهیتابه ریخته و سرخ می کنیم کدو را نیز جداگانه تفت می دهیم.

 و بادمجان را هم به همین ترتیب.

وقتی که این کار انجام شد مقداری زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه می کنیم .

سه حبه سیر ورقه ای را به بادمجان اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

فلفل سیاه را به پیاز اضافه می کنیم فلفل دلمه ای و چیلی ساطوری شده را به بادمجان ها اضافه می کنیم.

مجدداً نمک و فلفل قرمز رو اضافه می کنیم. برای خوش مزه تر شدن کدو به آن سرکه بالزامیک رو اضافه می کنیم.

گوجه ها را به مخلوطمون اضافه می کنیم و بعد پیاز تفت داده شده را به موادی که آماده کردیم اضافه می کنیم.

در مرحله آخر کدو را اضافه می نماییم.

پستو مانچیگو

طرز تهیه پستو مانچیگو

۱

۲

۳

۴

۵

۶

۷

۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *