آموزش آشپزی

طرز تهیه چکدرمه

طرز تهیه چکدرمه

طرز تهیه چکدرمه

 در ویدیو بالا طرز تهیه چکدرمه یکی از غذاهای بسیار لذیذ و پر انرژی است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۱۵۰ گرم
پروتئین  ۸۰ گرم
کربوهیدرات ۱۵ گرم
چربی ۱۴ گرم
چربی های اشباع شده ۳ گرم
قند ۳ گرم

مواد لازم برای طرز تهیه بدویه نان

مرغ1 عدد
تخم مرغ1 عدد
آرد300 گرم
شیر1 لیوان
سیر1 تا 2 عدد
پیاز 1 تا 2 عدد
سبزی جعفریبه میزان لازم
رب گوجه فرنگی4 قاشق غذاخوری
پیازچهبه میزان لازم
گوجهبه میزان لازم
نمک ، فلفل و آویشن و ادویه جات به میزان لازم

ابتدا ابتدا برنج را آبکش کرده.

و فیله مرغ را به صورت تکه های حبه قندی کرده و کمی سرخ می کنیم .

زردچوبه را اضافه کرده و نمک را هم اضافه می کنیم.

پیاز عسلی و رب گوجه فرنگی و تکه های گوجه و سیر را اضافه می کنیم.

 یک پنجم زعفران را اضافه می نماییم.

 و در آخر مخلوط به دست آمده را با برنج مخلوط می نماییم.

۱

۲

۳

۴

۵

۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *