آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش

 در ویدیو بالا طرز تهیه کباب ترش یکی از غذاهایی که بسیار لذیذ است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۲۱۰ گرم
پروتئین  ۵۰ گرم
کربوهیدرات ۳ گرم
چربی ۱ گرم
چربی های اشباع شده ۱۵ گرم
قند ۸ گرم

مواد لازم برای طرز تهیه کباب ترش

گوشت راسته 300 تا 400 گرم
مغز گردو 200 تا 300 گرم
آب پیاز 100 تا 200 گرم
رب انار 1 تا 2 قاشق غذاخوری
جعفری و شمبلیله 100 تا 200 گرم
سیر 3 تا 4 حبه
نمک و فلفل و ادویه جاتبه مقدار لازم

در ابتدا درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده  ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید .

سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید ( نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب سفت نشود ).

روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ – ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود.

پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید ( فاصله بین گوشت ها برای پخت بهتر کباب است ).

۱

۲

۳

۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *