آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه کباب حسینی

 در ویدیو بالا طرز تهیه کباب حسینی یکی از غذاهای محلی اصفهان که بسیار لذیذ است را مشاهده میکنید…

جدول ارزش غذایی

کالری ۳۲۰ گرم
پروتئین  ۸۷ گرم
کربوهیدرات ۶۵ گرم
چربی ۲۳ گرم
چربی های اشباع شده ۱۴ گرم
قند ۱۰گرم

مواد لازم برای طرز تهیه کباب حسینی

گوشت گوسفندی300 تا 400 گرم
دمبه گوسفندی 100 تا 200 گرم
گوجه فرنگی2 تا 3 عدد متوسط
پیاز 1 عدد
زعفران ایرانی یک دوم پیمانه
کره50 تا 100 گرم
رب تفت داده شده به مقدار لازم
آب لیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری

ابتدا نمک و فلفل را به دمبه اضافه کرده و با کمی روغن مخلوط می نماییم تا به خورد دمبه برود .

سپس آنها را به سیخ کشیده (یکی گوشت یکی دمبه)

سپس کف ماهیتابه را گوجه و پیاز گزاشته و سیخ های گوشت و دمبه را روی آنها به صورت افقی قرار می دهیم.

و در مرحله آخر زعفران را اضافه می نماییم تا کاملا بپزد.

۱

۲

۳

۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *